!...apple of my eyes...! !...apple of my eyes...!: | happy birthday Fifie Najwa |

Thursday, 21 June 2012

| happy birthday Fifie Najwa |

Kau tahu tak hari ni hari apa?
Khamis!
Yelahh, memang lah hari ni hari Khamis,
BUT there’s something special today. BECAUSE today was my bestfriend’s birthday.
*give big applaused to her!*

Selamat Ulang Tahun yang ke-17
Sanah helwa
Happy birthday
Saengil Chukhahabnida
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!
Nah, ambik kau aku bagi ucapan dalam banyak bahasa dah tu.
Well, aku kan sweet! Haha
Sweet la sangat. :P
ice-cream.

ice-cream magnum

Almost 1 year kan kita kenal?
Wehh, ingat tak first time kita kenal?
Masa first day kau datang sini, aku tak pergi berkenalan pun dengan kau.
Kau tahu sebab apa? Sebab dulu aku ni seorang yang amat pendiam.
Tapi sekarang dah tak pendiam
*iyolah tu? Padahal duk senyap jah lagi. haha*
First time aku cakap ngan kau masa first kelas.
Kau kan classmate aku, and deskmate aku.
Start from that day lahh, aku jadi banyak cakap.
Dengan kau je kot.
Rasa macam everysecond nak update news.
News la sangat. Haha

Tapi sekarang, aku rasa sangat sedih
sebab you’re not longer my classmate, deskmate.
Uhukss :’(
Sedih doe! Haha
Aku dah tak boleh nak update ‘news’ setiap saat dengan kau.
Aku dah tak boleh nak bagi nasihat kat kau.
Aku dah tak boleh nak marah kat kau.
AND KAU PUN DAH
Kau pun dah tak boleh nak update ‘news’ dengan aku
Kau dah tak boleh dengar nasihat aku.
Kau dah tak boleh nak terima kemarahan aku.
Kau dah tak boleh nak ‘mengkeroya’ guna iPad.
Haha.
Hal ini disebabkan oleh?
Kita terpisah kelas.
:’(

Okay lah, setakat ni je aku boleh tulis.
Sebab aku dah kekurangan idea nak taip. Hahaha.
Well, aku bukannya puitis seperti kau. Ahhaha
Sorry, birthday girl.
Fifie, Yati


N O T A  K A K I  1 : S O R R Y  F O R  T H E  L A T E  W I S H .
N O T A  K A K I  2  : S O R R Y  F O R  T H E  T Y P I N G  E R R O R  A N D  G R A M M A R  E R R O R .  Y O U  K N O W   I’M  N O T  P E R F E C T .
N O T A  K A K I  3 : S E M O G A  A W A K  B E R B A H A G I A  D E N G A N  O R A N G  Y A N G  T E R S A Y A N G .
N O T A  K A K I  4 : S E M O G A  A W A K  D A P A T  U P D A T E  B L O G  A W A K  S E T I A P  H A R I .   H A H A . (link)
N O T A  K A K I  5  : N A N T I  A W A K   N A K  K A W I N ,  J A N G A N  L U P A  J E M P U T  S A Y A  A S  V . V . I . P  .  H A H A H A .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Aina Razeeq